E então?
E então?

E então?

E então?, een mooie Portugese vraag, En toen ?
Ik heb mijn huis verkocht, ook weer zonder makelaar wat heel veel geld scheelt. Een zeer vriendelijke Engelse vrouw heeft het feitelijk ongezien gekocht.
Ze heeft een van mijn advertenties gezien en daarop gereageerd. Meteen een flinke aanbetaling gedaan voordat ze het in het echt gezien had.
Ondertussen had ik ook nog een ander koppel dat ook een aanbetaling wilde doen, echter voor hen net te laat.
Vrienden van haar kwamen kijken en die vonden het ook een perfect huis voor haar.
Toen ze hier vorige week voor de eerste keer kwam was ze meteen ontroerd omdat alles klopte met haar gevoel.
Op mijn verjaardag, het kwam toevallig voor haar zo uit, is de akte gepasseerd en ben ik niet langer eigenaar van dit huis.
Gisteren hebben we ook de water en elektra voorzieningen over gezet op haar naam.

E então?  Ik heb een ander huis gevonden, weer een flinke opknapper natuurlijk gezien mijn zeer bescheiden budget. De bedoeling is deze week het koopcontract te tekenen.
Alles in huis en terrein is vrijwel gelijkvloers en het is vooral dicht bij voorzieningen,  Als het klaar is, denk ik dat het toekomstbestendig voor mij is.
Gezien het budget en mijn karakter zal ik vrijwel alles zelf doen, maar er is is geen haast mee.

Komende tijd zal ik het druk hebben met verhuizen en klussen, ik zal dan weinig tijd aan mijn site en Facebook besteden.
Dat laatste ben ik trouwens flink aan het inkrimpen. Het aantal groepen heb ik sterk verminderd en ik ga nog eens kritisch kijken naar het/een aantal “vrienden”. 
Ik weet ook niet of ik deze site aanhoud of dat ik ermee ga stoppen, heel veel informatie delen zoals in het verleden, heb ik geen behoefte meer aan.

Mochten we elkaar op Facebook of de veel mooiere echte wereld niet meer tegenkomen, het gaat U oprecht goed.

13 reacties

 1. Super zeg dat je je huis hebt verkocht! En dat het gevoel ook goed was bij de vrouw die het kocht.. geweldig zo zou het moeten zijn als je een huis vind wat bij je past! Ik wens je alle succes toe bij het nieuwe huis. Fijn dat het toekomstbestendig is.. ook wel een fijne gedachte. Hoop je nog wel weer te spreken, maar tot die tijd.. het ga je goed!!

 2. Anja

  Albert, wij wensen jou ook het allerbeste voor de toekomst en hopen dat je plannen goed komen. Je zal van je nieuwe huis vast ook weer een pareltje weten te maken……….
  We zagen elkaar niet vaak maar het was altijd wel gezellig ! Gaan je soms leuke ‘aanbiedingen’ missen…..
  Het ga je goed !!
  Groetjes
  Pierre & Anja

 3. Christel

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de verkoop van je huis! Fijn dat het zo goed terecht komt! Wat betreft je keuze mbt Facebook en deze site: doe wat voor jou goed voelt! Mocht ik je niet meer tegenkomen, dan wil ik je graag bedanken voor de mooie tijd en alles wat ik van je heɓ geleerd. Ik wens je alle geluk toe (maar bewaar een klein beetje voor mij alsjeblieft 😘)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!