Albert van den Berg
Images tagged "agueda-portugal"

0 reacties

 1. Martha de Vries

  Lieve Albert,

  Ik vind het echt geweldig hoe je dit project heb opgepakt en reeds bent begonnen aan de realisering en het vervolmaken van je prachtige huis met ruim voldoende grond waarin je al jouw juweeltjes kan planten. En wat heb je al veel gedaan! Een echte kanjer!
  Lieve groetjes,
  Martha

  1. Albert van den Berg

   Dank je wel. Ik woon nu dicht bij winkels en alle voorzieningen en vlak bij mijn vriendin, maar ook zonder haar had ik dit gekocht.
   Dit is wat ik nu en later nodig heb, huis is gelijkvloers en een heel stuk groter, meer schuurruimte en vooral heel veel meer land.
   Op het andere maakte ik een hele mooie winst waardoor ik dit kon kopen en helemaal op kan knappen zoals ik wil.

 2. Theo Dinnessen

  Hallo Albert, leuk om te lezen en voor jou weer een hele uitdaging. Als ik de lucht op de foto zie dan is het beter weer dan hier. Lijkt mij wel veel werk om zo’n terrein bij te houden en dan met name de pluk momenten van olijven en fruit. Hoe gaat het verder met je gezondheid? Veel succes met het verder ontwikkelen van je idealen en hoop dat ik dat je de nodige hulp krijgt om dit alles te realiseren. Groet en tot een volgende keer., Theo

  1. Albert van den Berg

   Dank je Theo. De olijven ga ik niet plukken, die mogen anderen volgend jaar hebben. Veel te veel werk en dan nog veel tijd bij het wachten bij de lagar.
   Deze foto is net voor het slechte weer gemaakt, we hebben al 2 weken heel veel regen, ik geloof een verdubbeling deze maand.
   Met mijn gezondheid gaat het goed, ik ben na 10 jaar ontslagen van verdere controles in het ziekenhuis, maar via de huisarts 1 keer per jaar bloedprikken en scan laten maken, eens in de 3 jaar een darmonderzoek, gewoon als voorzorg.

 3. Marijke

  Ook geen foto van de honden. Ik ken er 1 maar je spreekt in meervoud.
  Ok ik ben iig blij met dit bericht. Voorlopig heb je je handen vol hoor.
  Hoop dat je het naar je zin hebt das het belangrijkste.
  Heel veel succes met je tuin. ❤️😘

 4. Super zeg dat je je huis hebt verkocht! En dat het gevoel ook goed was bij de vrouw die het kocht.. geweldig zo zou het moeten zijn als je een huis vind wat bij je past! Ik wens je alle succes toe bij het nieuwe huis. Fijn dat het toekomstbestendig is.. ook wel een fijne gedachte. Hoop je nog wel weer te spreken, maar tot die tijd.. het ga je goed!!

 5. Anja

  Albert, wij wensen jou ook het allerbeste voor de toekomst en hopen dat je plannen goed komen. Je zal van je nieuwe huis vast ook weer een pareltje weten te maken……….
  We zagen elkaar niet vaak maar het was altijd wel gezellig ! Gaan je soms leuke ‘aanbiedingen’ missen…..
  Het ga je goed !!
  Groetjes
  Pierre & Anja

 6. Christel

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de verkoop van je huis! Fijn dat het zo goed terecht komt! Wat betreft je keuze mbt Facebook en deze site: doe wat voor jou goed voelt! Mocht ik je niet meer tegenkomen, dan wil ik je graag bedanken voor de mooie tijd en alles wat ik van je heɓ geleerd. Ik wens je alle geluk toe (maar bewaar een klein beetje voor mij alsjeblieft 😘)

error: Content is protected !!