Albert van den Berg
Schrijfsels

Schrijfsels

Er vliegt de hele dag van alles door mijn kop, het is meestal erg onrustig daarboven. Ik probeer soms gedachtes om te zetten in woorden en op te schrijven, maar dat valt nog niet mee.
Het zijn zeker geen gedichten, maar meer een soort van hersenspinsels over het leven, mijn gevoelens en dingen in de natuur die ik tegenkom.
Ik heb ook geen eigen stijl er spring gewoon van de hak op de tak, het is vaak maar net hoe het uitkomt. Op diverse sites kom ik soms challenges tegen en probeer daar aan mee te doen als energie en inspiratie heb.
Soms zijn ze alleen maar grappig bedoeld, een andere keer is het een uitlaatklep, maar ook wel een omschrijving van wat ik gezien heb.

Ik heb als kind nooit veel gehad met taal, zeker niet met alle regeltjes, dat is dan ook mijn grootste probleem als ik iets schrijf, het zal grammaticaal zeker regelmatig niet kloppen.
Het gaat mij om het gevoel en het uiten daarvan, niet om maar iets in de buurt van literatuur te benaderen.
Dit soort dingen schrijven is pas ontstaan nadat ik uit het dal van ziekte en behandeling gekomen ben, eerder had of gunde ik mij daar geen tijd voor.
Misschien dat remmingen ook weggenomen zijn, ik weet het niet.

Hoeveel en hoe vaak ik iets schrijf en plaats weet ik niet, het zal zeker niet wekelijks zijn, maar U bent altijd welkom om weer eens te kijken en mag ook gerust commentaar of tips geven.

Kijk gerust even bij de pagina´s onder het menu “schrijfsels”

error: Content is protected !!