Ik ben lid geworden van het korps
Ik ben lid geworden van het korps

Ik ben lid geworden van het korps

Ik ben lid geworden van het korps.
Nee geen studenten corps. Zeker niet van die domme lallende onvolwassen snotneuzen die helaas straks onze wetenschappers en bestuurders worden. De figuren met hun corps vriendjes welke die cultuur in stand houden.
Ook niet van het korps mariniers, ik heb niets met het leger. Ben eigenlijk een pacifist. Maar wel een die op zijn tijd naar Arnold Schwarzeneggers films kijkt, dat dan weer wel.

Ik ben vandaag 3 augustus toegetreden tot de oude lullen van 65 jaar. Hoewel dat genoemde lichaamsdeel net zo oud is als de rest van mijn lichaam, voelen mijn hersens dat niet zo.
Hoewel ik nog 2 jaar moet wachten op mijn met 35 % gekorte AOW. Volgens de wet ben ik dan pas een oude lul, maar krijg ik nu al wel een klein pensioentje.
65 Jaar was en is toch wel een mijlpaal. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik zo oud zou worden.
Problemen met lage suiker, een bloedsomloop die blijkbaar niet helemaal goed is, Paar Tia’s gehad en dan in 2013 ook nog darmkanker.
Maar als ik kijk wat ik nog steeds presteer en eerlijk gezegd hoe er nog uit zie, strak in mijn vel, dan mag ik zeker niet klagen en dat doe ik dan ook niet. Tenminste niet over mijzelf 🙂

Wat wordt er nu anders ?
Niet veel kan ik je vertellen. De kleine maandelijkse toelage maakt sommige dingen iets gemakkelijker, maar voor een financieel onbezorgd leven moet ik nog 2 jaar wachten.
Ik blijf doen wat ik al een paar jaar doe, proberen mijzelf te zijn en waar mogelijk anderen helpen.
Er zijn hier een paar mensen die mij zeer na staan en die help ik zoveel mogelijk met klusjes, raad en daad af en toe een luisterend oor.
Dat zal en hoop ik te mogen blijven doen tot mijn laatste dag hier op deze aardbol, zelfs als ik ooit een grote prijs win in een loterij.

Wat staat er op het programma voor het komende jaar ?
Ik wil een paar plaatsen en bezienswaardigheden bezoeken, tuinieren, wandelen, vissen en foto’s maken en verder klussen aan mijn huisje natuurlijk.
Einde van het jaar hoop ik even naar Nederland te kunnen. Moet nog uitzoeken hoe ik dat moet organiseren.
En natuurlijk 66 zien te worden, tja en anders maar niet.

Albert nog heel jong
Toen was ik nog heel jong en niet bij het oude lullen korps

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!