Albert van den Berg
Fauna in Portugal

Fauna in Portugal

Fotografie, met name flora en fauna is mijn grootste hobby. Hier in Portugal kan ik mij goed uitleven.
Ik maak veel natuurfoto´s in het bijzonder macro foto´s van vlinders, libellen, hagedissen, insecten, vogels enz. eigenlijk alles wat in de natuur voorkomt.
Zwart wit fotografie interesseert mij ook, het is maar beperkt bruikbaar bij dierenfoto´s maar ik probeer het wel toe te passen.

Als U op een foto klikt opent deze zich, als U op de foto klikt opent deze zich in een grotere box.
De mogelijkheid om rechts te klikken op de foto´s en deze te downloaden is uitgeschakeld.

De meeste flora en fauna foto´s zijn voorzien van mijn naam. Ik ben de maker en heb dan ook alle (publicatie) rechten.
Mocht U gebruik willen maken van een of meerdere van mijn foto´s neem dan even contact met mij op.

Ik ben geen fotograaf en ook geen bioloog, gewoon een liefhebber die met bewondering naar een interessant beestje kijkt en dan een foto maakt.

Ik probeer bij mijn foto´s zoveel mogelijk de naam van het dier of onderwerp aan te geven. Veel diernamen moet ik opzoeken op internet en ik hoop dan ook dat ik de juiste naam gevonden heb. In sommige gevallen neem ik contact op met organisaties die mij verder kunnen helpen, zoals Naturalis, Libbelennet, enz. Er zijn ook heel veel zeer kleine insecten waarvan het voor mij ondoenlijk is om daar de naam van op te zoeken.

In een groep waar veel gelijk lijkende soorten zitten volsta ik de algemene naam. Sommige zijn bijna niet te onderscheiden van elkaar, parlemoervlinders bijvoorbeeld. Waar ik het weet vermeld ik de soortnaam anders gewoon de algemene groepsnaam.
Mocht ik niet de juiste naam of helemaal geen vermelden en U weet het wel neem dan even met mij contact op. Ik stel dat zeer op prijs en zal dit dan ook snel aanpassen.

Klik hier voor de Home pagina om de diverse menu’s en submenu’s te zien.

 

error: Content is protected !!