Covid 2022 weer achter de rug
Covid 2022 weer achter de rug

Covid 2022 weer achter de rug

Covid 2022 weer achter de rug.

Mijn Covid besmetting en quarantaine zitten erop, 7 dagen zou minimaal vanaf mijn eigen testmoment moeten zijn maar ik heb langer gedaan, puur als bescherming voor anderen.

Hoe is het verlopen ? Prima eigenlijk, paar dagen spierpijn gehad, 2 dagen wat koorts en keelpijn, maar alles prima door te komen. Ik was niet aan bed gebonden en heb gewoon water kunnen geven in de tuin. We moe, maar dat lees je wel meer.

Eten had ik genoeg in huis, door mijn tuin nog groente genoeg. De buren brachten brood van de rondrijdende bakker. Mijn vriendin verraste mij de laatste dagen met een lekkere maaltijd, we hebben die met wat afstand en zonder contact te maken op mijn terras gebruikt. Het was heel apart om zo buiten te eten na elkaar dagen niet gezien te hebben maar toch afstand te houden.

Testen voor herstel hoeft in Portugal niet meer, je zit je quarantaine uit inclusief de 3 dagen zonder symptomen en dan is het klaar.
Maar ik heb afgelopen zaterdag toch maar een zelftest gedaan voor de zekerheid. Negatief gelukkig, dus ik kan weer deelnemen aan het normale leven.
Hoewel, ik blijf voorzichtig, ik kan dan misschien voor een poosje niet meer ziek worden, maar ik kan het misschien nog wel overdragen aan anderen en dat wil ik voorkomen.
Ik voel mij goed, beetje moe nog maar ik dan ook 1,5 week niets of nauwelijks wat gedaan. Maar dat zal snel weer beter gaan voel ik zelf al.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!